-CikSitiMariam-

@iamcheesy_

لا تحزن ان الله معنا - The extras to your story


  • 4 days ago
    Ade je ni Preeza - mano bulih den lupo kek ekau cik bungo oi Heheh. Tak contact tak bermakna saya lupa korang. Anda tetap dihati. Xoxo ♥ #tuesday #throwback
    3710
  • 9 days ago
    You come as You go - alone, and always alone #friday
    340
  • 10 days ago
    No Honda or everthing else, just me and this big ol' ride - maaf, saya tak sempurna #tuesdaymorning #life #helloimhandmade
    360
  • 12 days ago
    tengah kebek2 galery jumpe pulak gambo mak cik due orang nih.. auch ~ rindu sehh #mondayblues #throwback #makciksyg
    307
  • 13 days ago
    apabila abang idola posing - #sunday #abangidola #hipster
    295
  • 14 days ago
    wahai adik - adik ku @tyrafariza , @intansuhana96_ , tahniah atas kejayaan menghabiskan tempoh 3 tahun pengajian kamu berdua. Selamat pulang ke pangkuan keluarga masing - masing. Mungkin ada diantara kamu berdua yg akan melangkah ke alam pekerjaan dan mungkin juga bakal bergelar pelajar degree. Apa2 pun pilihan yang kamu bakal pilih nanti, saya doakan kejayaan bagi kamu berdua. Usah ditangisi perpisahan yang sementara ini kerana ukhwah kita selama - lamanya, insya'allah. All the best korang ♥♥♥ #housemate #saturday #loveyougais
    412
  • 16 days ago
    Sekali sekala nyoping tak ape kan? #throwbackthursday #sissy
    400
  • 20 days ago
    And all I love, I loved alone -Edgar Allan Poe #mondayblues
    440
  • 23 days ago
    I'm smiling yeah? but I'm like 200% tired - #thursday #purple #imtrying
    380
  • 27 days ago
    Slowly but surely and one day, both of us would be nothing but memories to each other. I'd call it tragic and you'll call it a mistake but none of it is our regret. #sunday
    350
  • about 1 month ago
    210
  • about 1 month ago
    esok saya Intern, jadi malam ni saya nak throwback sikit, takpe kan? To all my girls, good luck for tomorrow - miss you gais, buat keje elok2, jgn mengulo ~ xoxo #throwback #unitens #girls
    523